AFTALEVILKÅR


1.3 LEVERING

Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du må ikke sende varen til producenten. Du skal sende din vare til: usb-akvariegoedning.dk.

Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Når du modtager en tilbagebetaling, trækkes omkostningerne forbundet med returforsendelsen fra tilbagebetalingen. Tilbagebetalingen vil ske hurtigt mulig. Hvis du sender en varer med en værdi på mere end DKK 500,-, bør du sende den som pakke, så den kan spores, eller købe leveringsforsikring. Vi garanterer ikke for returforsendelsen.


2.1 TILBAGEBETALINGE

Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises. Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode, hurtigt muligt.


2.5 OMBYTNINGER

Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte ved fremkomst. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på shop@usb-akvariegoedning.dk, så aftales nærmere.


2.6 GAVER

Hvis varen blev angivet som en gave, da den blev købt, og sendt direkte til dig, modtager du et gavekort på beløbet ved returneringen. Hvis varen ikke blev angivet som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik gaven sendt til sig selv for senere at give dig den, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og vedkommende informeres om din returnering.

3.11 MYNDIGHEDSALDER

Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.


3.4 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke tilbage. Kontakt os på shop@usb-akvariegoedning.dk eller skrive til os på: usb-akvariegoedning.dk.


3.5 OFFENTLIGGØRELSE

Vi offentliggør kun dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov, eller hvis du overtræder vores Aftalevilkår.


  1. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.