Den originale og velkendte USB-Akvariegødning  ™©®

Hvad gør USB gødning for at skåne miljøet mest muligt.


Tryksager.

Alt vores tryk, det være sig labels, foler, flyvers, prislister, indlægssedler og lign. trykkes på genbrugspapir, hvis det er muligt.Forsendelse.

Pap, tape og andet forsendelses materialer, indkøbes så miljørigtigt som muligt.


Returflasker.

USB akvariegødning tager de tomme flasker fra gødningen retur, og genbruger dem, hvis det er muligt, eller bortskaffer dem på en miljørigtig måde. Vi betaler tilmed for returflaskerne. 20 kr. for 5 liters dunkene, 10 kr. for de andre flasker. Beløbet fratrækkes ved køb af nyt produkt, i samme størrelse.

For at det hele ikke skal gå op i fragt, som både koster penge og bruger unødigt transport, så kan dunke og flasker indleveres på messer og udstillinger og hvor USB Akvariegødning deltager. USB laver et regnskab over indleveret dunke og flasker, som så fratrækkes ved senere køb, af samme størrelse. En til en.

Saml gødningsflaskerne og aflevere dem til os på næste Messe, Udstilling, Foredrag eller bare når vi mødes.

Så er vi fælles om at værne om miljøet.

Vores side anvender kun cookie til statistik og vi gemmer derfor ikke dine Data. Vi henviser iøvrigt til vores politik omkring GPDR Når du anvender vores webshop så bliver dine kontaktinformationer gemt i webshoppen for forsendelses information og salg. Disse Data gemmes ikke på vores side.

Læs mere
Godkend