Den originale og velkendte USB-Akvariegødning  ™©®

COVIS-19 information

COVID-19 seneste nyt den 18 marts 2020


Som bekendt så er Danmark ramt af corona virus - Det betyder også ændringer i vores daglig dag - ny måde at møde underleverandør nye måder at fungere på - vi er ikke på messer - det siger sig selv,vi står bag vores regering. dog er vi ikke ramt af lukningskrav. da vi fortsat sender via GLS . men vi følger selvfølgelig GLS s anvisning og i takt med at pakkeshops bliver lukket og ændret, så ændres vores betingelser selvfølgelig også, det betyder at vi opdatere vores måde at gøre tingene på, i takt med at der kommer nye retningsliner fra regeringen og fra vores leverandøre. 

Det kan betyde forskydning og vanskelige forhold. men som vi selv gør, hav et par ekstra dages tålmodighed og pas godt på hinanden


Links til vores leverandør GLS s informationsside om COVID-19 Vores side anvender kun cookie til statistik og vi gemmer derfor ikke dine Data. Vi henviser iøvrigt til vores politik omkring GPDR Når du anvender vores webshop så bliver dine kontaktinformationer gemt i webshoppen for forsendelses information og salg. Disse Data gemmes ikke på vores side.

Læs mere
Godkend